Ibis Hotel Budapest Airport

August 11, 2022, 4:22 am
A négycsillagos repülőtéri szálloda a Liszt Ferenc Reptér termináljaitól, valamint az M0-ás autópálya vecsési leágazójától 2, 5 km-re, az Airport Business Parkkal szemben található, mindössze 20 percre Budapest központjától. stop étteremmel, transzferrel, kávézóval várja üzleti, és egyéni utazókat egyaránt. A szálloda teljes egészében 3 AIRPORT HOTEL BUDAPEST **** Superior Ferihegyi repülőtéri szálloda és konferencia központ Kedves Látogató! Szeretettel köszöntjük Önt az Airport Hotel Budapest ****Superior weboldalán! 1 Budapest repülőtéri szállodája 110 szobával, konferencia termekkel, tárgyalókkal, ingyenes vezeték nélküli internettel, non-stop étteremmel, transzferrel, kávézóval várja üzleti, és egyéni utazókat egyaránt. A négycsillagos repülőtéri szálloda a Liszt Ferenc Reptér termináljaitól, valamint az M0-ás autópálya vecsési leágazójától 2, 5 km-re, az Airport Business Parkkal szemben található, mindössze 20 percre Budapest központjától. 4 AIRPORT HOTEL BUDAPEST **** Superior Ferihegyi repülőtéri szálloda és konferencia központ Kedves Látogató!

Főoldal | ibis Styles Budapest Airport

mit esznek a csigák

A 2. terminál előtti külső parkoló helyszínén épült fel a budapesti repülőtér szállodája. Ibis Styles Budapest Airport Hotel. Mivel a 2. terminál előtt áll a szálloda, így azzal egy fedett gyalogosfolyosó köti össze, így az utasok könnyen átsétállhatnak a repülőtérre. A hotelben 145 szobát alakítottak ki, mintegy 5200 négyzetméteren, belső udvarral együtt. Természetesen konferenciatermek is lehetőséget adnak a hivatalos ügyeket bonyolító utasoknak, cégeknek.

Ibis Styles Budapest Airport Hotel - Wing Magyarország

A FÖLDÖN JÁRÓ BUSINESS CLASS! AIRPORT HOTEL BUDAPEST **** Superior Ferihegyi repülőtéri szálloda és konferencia központ Kedves Látogató! Szeretettel köszöntjük Önt az Airport Hotel Budapest ****Superior weboldalán! Budapest repülőtéri szállodája 110 szobával, konferencia termekkel, tárgyalókkal, ingyenes vezeték nélküli internettel, non-stop étteremmel, transzferrel, kávézóval várja üzleti, és egyéni utazókat egyaránt. Legyen szó akár vendégei elszállásolásáról, üzleti ebédek, vacsorák megszervezéséről vagy rendezvények és esküvők lebonyolításáról az Airport Hotel szálloda elegáns kialakításának és szakképzett munkatársainak köszönhetően a legjobb választás lehet Ön és cége számára. A szálloda teljes egészében klimatizált. A hotel saját, zárt kamerarendszeres őrzött parkolójában és parkolóházában a biztonságos parkolás garantált. A négycsillagos repülőtéri szálloda a Liszt Ferenc Reptér termináljaitól, valamint az M0-ás autópálya vecsési leágazójától 2, 5 km-re, az Airport Business Parkkal szemben található, mindössze 20 percre Budapest központjától.

A reptérre vezető gyorsforgalmi útra nem kell felhajtani, innen jobb kéz felől már látható a szálloda. Könnyen felismerhető a négyemeletes épület, tetején az ibis logóval. M5: Az autópálya végén forduljon jobbra a Határ útra. Az Europark áruház előtt lévő teret megkerülve éri el szállodánkat. 4-es út: Vecsés után maradjon a belső, gyorsforgalmi sávban. Szállodánk a gyorsforgalmi út végén, balra helyezkedik el. Szobák: A szálloda 139 kényelmes, légkondicionált, hangszigetelt szobával, amelyhez saját fürdőszoba és erkély tartozik. A Hotel Ibis Citysouth szobáiban színes TV 16 nemzetközi csatornával, rádió, telefon, automata ébresztőrendszer található. Nemdohányzó emelet, 12 családi szoba, 3 szoba mozgássérültek részére. Kutya, macska felár fizetése mellett behozható. Vendéglátás: A hotel vendégeit reggel gazdag büféreggelivel kényeztetjük, korán kelők részére 4:00-6:30-ig gyors reggelire is van lehetőség. Drinkbárunk nonstop nyitva tart, napi 24 órán át kérhet szendvicseket, harapnivalókat, édességet, hideg és meleg italokat.

Ibis Styles Budapest Airport Hotel - budapesti hotel a repülőtéren

• A recepción többnyelvű tájékoztatót olvashatnak a vírusról, melyből naprakészen tájékozódhatnak! Figyeljük a híreket, megteszünk mindent, hogy zavartalanul működhessünk. Addig is kérjük figyeljék Facebook oldalunkat, ahol tájékoztatjuk Önöket az esetleges változásokról. Most legfontosabb Mindenki egészsége! Vigyázzunk Magunkra és Egymásra is! Reméljük hamarosan a vendégeink között üdvözölhetjük! Szép napot, Airport Hotel Budapest**** Superior csapata Szeretettel köszöntjük Önt az Airport Hotel Budapest ****Superior weboldalán. Előre is köszönjük megtisztelő bizalmát, reméljük hamarosan személyesen is üdvözölhetjük Önt szállodánkban. Budapest repülőtéri szállodája 110 szobával, konferencia termekkel, tárgyalókkal, ingyenes vezeték nélküli internettel, non-stop étteremmel, transzferrel, kávézóval várja üzleti, és egyéni utazókat egyaránt. Legyen szó akár vendégei elszállásolásáról, üzleti ebédek, vacsorák megszervezéséről vagy rendezvények és esküvők lebonyolításáról az Airport Hotel szálloda elegáns kialakításának és szakképzett munkatársainak köszönhetően a legjobb választás lehet Ön és cége számára.

A hotel az ibis Styles Budapest Airport Hotel nevet viseli, és a Liszt Ferenc repülőtéren található. A 145 szobás, 300 ember elszállásolására képes ibis Styles Budapest Airport Hotelt a WING Zrt. építette 3, 2 milliárd forintért. Európában szinte minden fővárosban található már reptéri szálloda. A szálloda várhatóan az átutazó vendégek, a légiforgalmi személyzet, a konferenciaturizmus és az üzleti utak kapcsán hazánkba érkező utasok igényeit fogja tudni kielégíteni. Számítanak azokra is, akik a kora reggeli indulást megelőző este megérkeznek a repülőtérre, hogy másnap csak kényelmesen átsétálhassanak, és üzletemberekre, akik egy villámlátogatás alkalmával itt bonyolítanák tárgyalásaikat magyarországi partnereikkel. Az szálloda igazgatója, Palotai Csaba azt mondta: nagy szükség volt egy reptéri hotelre, mert egyre több turista és üzletember érkezik a országba. A szállodát a világ vezető utazási és lifestyle csoportja, az AccorHotels kelet-európai stratégiai partnere, az Orbis üzemelteti ibis Styles márkanév alatt.

Airport Hotel Budapest**** Superior - Repülőtéri Szálloda

Szeretettel köszöntjük Önt az Airport Hotel Budapest ****Superior weboldalán! 1 Budapest repülőtéri szállodája 110 szobával, konferencia termekkel, tárgyalókkal, ingyenes vezeték nélküli internettel, non-stop étteremmel, transzferrel, kávézóval várja üzleti, és egyéni utazókat egyaránt. A négycsillagos repülőtéri szálloda a Liszt Ferenc Reptér termináljaitól, valamint az M0-ás autópálya vecsési leágazójától 2, 5 km-re, az Airport Business Parkkal szemben található, mindössze 20 percre Budapest központjától. 5 AIRPORT HOTEL BUDAPEST **** Superior Ferihegyi repülőtéri szálloda és konferencia központ Kedves Látogató! Szeretettel köszöntjük Önt az Airport Hotel Budapest ****Superior weboldalán! 1 Budapest repülőtéri szállodája 110 szobával, konferencia termekkel, tárgyalókkal, ingyenes vezeték nélküli internettel, non-stop étteremmel, transzferrel, kávézóval várja üzleti, és egyéni utazókat egyaránt. A négycsillagos repülőtéri szálloda a Liszt Ferenc Reptér termináljaitól, valamint az M0-ás autópálya vecsési leágazójától 2, 5 km-re, az Airport Business Parkkal szemben található, mindössze 20 percre Budapest központjától.

Konferencialehetőség, konferenciaterem és rendezvényterem Budapesten: Az Ibis CitySouth 3 különtermében 70 - 40 - 15 fő fér el kényelmesen. A modern technikai felszereléssel és vendéglátó szolgáltatásainkkal kiegészítve kiválóan alkalmasak értekezletek, tréningek, esküvők, fogadások, árubemutatók lebonyolítására. Konferenciaterem és rendezvényterem a Liszt Ferenc repülőtér közelében. A management kezelésében lévő további Ibis szállodák Budapesten

Ibis Styles Budapest Airport Hotel - Budapesti repülőtéri szálloda

  • Ibis Styles Budapest Airport Hotel - budapesti hotel a repülőtéren
  • Kétszemélyes kanapé ikea
  • 505 busz menetrend 5
  • Dr kreft horváth lóránd rendelés
  • Főoldal | ibis Styles Budapest Airport
  • Neuzer ravenna 50 női e

IBIS STYLES BUDAPEST AIRPORT állás (1 db állásajánlat)

testi sértéssel való fenyegetés kis fürdőszoba berendezése