Birkenstock Női Szandál / Birkenstock Szandálok Webshop, 2022-Es Trendek | Shopalike.Hu

July 26, 2022, 10:16 pm

Kérdéseivel bármikor fordulhat hozzánk, panasz esetén pedig segítünk annak a rendezésében.

  1. Birkenstock szandál - árak, akciók, vásárlás olcsón - Vatera.hu
  2. Birkenstock női sandals men
  3. Női szandálok Birkenstock | Robel.shoes

Birkenstock szandál - árak, akciók, vásárlás olcsón - Vatera.hu

Birkenstock Almere Classic női szandál leírása Birkenstock Almere Classic női papucs zöldesszürke színben, széles fazonban. Klasszikus bebújós papucs, melynek két pántja keresztezik egymást. A pántokon csatok találhatók, melyekkel a lábfej méretére állíthatók. Parafa-latex, ortopédiai talpbetéttel, amely bőrbarát anyaggal bevont, a magasított szélek megvédik a lábujjakat, a talpbetét pedig segít a helyes testtartás megtartásában. Márka: Birkenstock Szín: stone (szürke) Anyag: Birko-flor Nubuck Sarok: 1 Termékcikkszám: P541015822

A pántos szandál bokát körbe ölelő pántjai minden nőben felkeltik az "istennő vagyok" érzést. A BIRKENSTOCK a klasszikus szandált újragondolta, egyesítve benne a sikkességet és a kényelmet. A gladiátor szandálok sokoldalúan kombinálhatók, mindig feltűnőek és miden öltözetet feldobnak. Klasszikus fekete az elegáns megjelenésért, korall színben az egyéniséget kifejező statement, különleges fűzőrészévek vagy kiegészítő pántokkal és csatokkal a különleges "hűha" hatásért: mindegy melyiket választod, minden modell minden esetben a stílus és kényelem tökételes kombinációját nyújtja. Női ujjelválasztó modellek: a kultikus lábbelitől a nélkülözhetetlen "it-piece"-ig Az ujjelválasztó lábbelik a nyár felülmúlhatatlan darabjai. Hagyják a lábat lélegezni, kellemes viseletet, mégis stabil tartást biztosítanak. A bőrbarát és strapabíró felsőrész ráadásul tökéletesen simul a bőrhöz. Elsősorban a Mayari modellek az igazi best sellerek: A nőiesen kecses pántok kényeztetik a női lábakat, és a különféle színek hatalmas választéka játékosan könnyűvé teszi a kombinálhatóságát.

Birkenstock női sandals men

birkenstock női sandals reviews

Női szandálok Birkenstock | Robel.shoes

birkenstock női sandals ebay

Szívesen hordasz szűk farmert sportos felsővel? Tökéletes! Egy kék színű ujjelválasztó papuccsal abszolút teljes lesz a megjelenésed. A diszkrét csatok felteszik az "i"-re a pontot, ezáltal tökéletes lesz a megjelenésed rövidnadrágban, szoknyanadrágban, vagy egy hosszabb szoknyában. Jó tudni A BIRKENSTOCK-cipők pántjai bőrből vagy Birko-Flor® anyagból készülnek. A bőrváltozatok készülhetnek kezeletlen természetes bőrből, egyöntetű sima bőrből vagy bársonyosan puha nubuk bőrből. Ezek a kiváló minőségű felsőrészek gondoskodnak az elsőosztályú viselési kényelemről. A páratlan viselési kényelem szintén azokra a világszerte legszigorúbb minőségi előírásokra vezethetők vissza, amelyeket a BIRKENSTOCK a cipőiparban elért. A pántos szandálok minden változata kényelmes, stílusos és támogatja viselőjük egészségét. Lehet gladiátor szandál, ujjelválasztó vagy klasszikus formatervezésű: minden modell egyesíti a funkcionalitást, minőséget és kimagasló viselési kényelmet. A prémium minőségű anyagok előnyei A BIRKENSTOCK a pántos szandálok gyártásához csak prémium minőségű természetes és szintetikus anyagokat használ, amelyeket szigorú minőség-ellenőrzésnek vet alá.

  • Birkenstock női sandals women
  • Fűnyíró traktor motor eladó
  • Birkenstock női sandals for sale
  • Legjobb Carter edző idézetek - IdézetABC
  • Birkenstock női sandals for girls
  • 245/45R19 autógumi - gumi akciós árak
  • Bosszú csapdájában 2 évad 83 rest in peace
  • Birkenstock női sandals men
  • Hal kollagén kapszula
  • Marco mobili bútoráruház da
  • Birkenstock női sandal slide