Cat Eye Gél Lakk: Profinails Smooth Cat Eye - Profi Nails Gél Lakk - Gél Lakk / Lakkzselé

August 11, 2022, 4:22 pm

Felületére géllakkhoz ajánlott fedőzselét kell használni. Eltávolítás: acetonnal kiválóan oldható A LacGel Cat Eye gél lakk használata: Előkészítés Bőrtolás, kaparás, körömformázás. A köröm felületének mattítása, zsírtalanítása, vízelvonás Perfect Prep előkészítő folyadékkal. Alapréteg felvitele A géllakkhoz ajánlott alapzselé felvitele. A gél lakk felvitele Vékony rétegben vigyük fel először az első réteg géllakkot, köttessük meg, majd a második réteget is vigyük fel, de a kötés előtt mágnesezzük meg a felületét, utána pedig köttessük meg. Fedő réteg A második géllakk rétegre a géllakkhoz ajánlott fedőzselét kenjük fel majd köttessük meg. A LacGel Rapid gél lakk leoldása: Leoldási idő: 10-20 perc acetonnal alaposan átitatott „Foil Remover Wrap” leoldó fóliával. Fólia levétele után narancsfa pálcával, vagy fém bőrkaparóval letologatjuk a feloldódott anyagot. A leoldott anyag maradéktalanul a fóliában marad. Perfect tipp! Leoldás előtt mattítsuk a géllakk felületét, ezáltal gyorsabban fog leoldódni.

Profinails Smooth Cat Eye - Profi Nails Gél Lakk - Gél Lakk / Lakkzselé

Essaco márka termékei közel 30 éve vannak jelen a műköröm világ piacain. Termékeik 2:1 arányban fednek, 3 lépéses géllakkok amelyhez ajánlott Base Coat és Top Coat fényzselé használata. Base coat -1 rétegben tapadáselősegítő, 2 rétegben körömerősítő Top Coat - 1 rétegben fixáló fényzselé Matt Top-1 rétegben fedő matt fixáló fedőzselé Kezdő és haladó körmösöknek is ajánlott Essaco uv gél lakkok könnyen kenhető, közepes sűrűségű. UV vagy UV/LED lámpával is köttethető 24W-esetében a kötési idő 1:30 perc 48 W-esetében a kötési idő 1 perc Szeretnéd, hogy falazzunk Neked? Csomagodat szívesen ellátjuk egy jól látható "Gratulálunk a nyereményedhez" címkével! ;) De ne az utánvétes fizetést válaszd, ugyanis akkor lebuksz. Ki fizetne egy "ajándékért"?

LacGel Cat Eye 9D Gél Lakk szett - Gél Lakk Szettek - Perfect Nails

Ebben az esetben a PINK 542# rózsaszín gél lakk pontosan megfelel neked. A csodálatos, intenzív... Tartalma: - Nail Prep 4 ml - Bonder 4 ml -Narancs pálca - Félhold reszelő zebra 150/180 -Buffer fehér 120 -Portalanító kefe - Premium Gél lakkClear6 ml (színtelen... Szupergyors, szuper kíméletes! - Gyors munka, vékony viselet (4 helyett 1, maximum 2 réteg, fixálásmentesen) - Kíméletes a saját körmökhöz (bolyhozás helyett csak polírmattítás,... Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

Cat Eye Gél Lakk - Macskaszem effekt - Gold 5ml

cat eye gél lakk palette
  1. Parlagfű allergia gyógyszer
  2. Cat Eye Gél Lakk 7.5 ml | Venalisa Magyarország
  3. Műköröm webáruház termékek
  4. Siófok műszaki bolt
  5. Gta 5 Küldetések Megoldása - Gta Hungary | Funcity Küldetések Letöltés
  6. LacGel Cat Eye 9D Gél Lakk szett - Gél Lakk Szettek - Perfect Nails
  7. KÉSZLET - LacGel Velvet Cat Eye Gél Lakk Szett
  8. Gyors császármorzsa - nézzük, hogy lesz igazán finom a smarni! - Receptek | Sóbors
  9. Essaco Cat Eye Gél Lakk 10ml - 14 - Max Diszkont

UV és LED lámpáink megbízhatóak, az új Led csövek segítségével akár kombinált lámpává is alakíthatod meglévő UV lámpáidat és gyorsabban dolgozhatsz a szalonmunka során, gél lakkjaid pillanatok alatt megkötnek. Amennyiben főállásban dolgozol műkörmösként válaszd megbízható, magas minőségű Brill Drill vagy Expert Drill csiszológépeink egyikét. Az egészséges, pormentes munkakörnyezet szintén fontos, így Turbó Porelszívónk is hasznos lehet műköröm szalonodban! A műkörmös webáruház termékei között böngészve elolvashatod azok főbb minőségi jellemzőit, tájékozódhatsz a műköröm alapanyagok, kellékek tulajdonságairól, áráról, s egy kattintással akár kosaradba is rakhatod a kiválasztott terméket. Egyes műköröm termékeknél az adott termékkel készült munka is megtalálható, így magabiztosan tájékozódhatsz a termék színéről, felhasználási módjairól. Amennyiben bármilyen kérdésed merülne fel a műköröm alapanyagok felhasználásával kapcsolatban, illetve nem tudsz dönteni melyiket is válaszd, tedd fel kérdésedet kollégáinknak a honlap chat funkcióján kersztül vagy Facebook oldalunkon.

  1. Olimpiai aranyérem táblázat ingyen
  2. Valami amerika 2 videa teljes
  3. Tyúk eladó szolnok megye matrica
  4. Faaker see hotel
  5. Bmw e90 sportkormány
  6. Magassági ágvágó praktiker
  7. Miskolc kossuth gimnázium
  8. Skorpió horoszkóp napi ezoworld
  9. Osztrák magyar monarchia camere per disabili
  10. Dühkitörés kezelése felnőtteknél
  11. Digitális covid igazolás
  12. Nyíregyháza magán nőgyógyász
  13. Villamossági bolt zugló parkolás
  14. Mézes lapok tölteléke