Lufi Kard Hajtogatás, Játékmesterek - Animátorok +3630 456 1895: Lufi-Hajtogatás Egyszerűen – A Kard

July 26, 2022, 10:20 pm

Hajtogatás Nyuszi Ismerd meg a lufiállat-hajtogatás Mozartját! | Az online férfimagazin Korhatár nélkül ajánljuk a lufihajtogatást és kívánjuk, hogy legyen mindenkinek elég kitartása, mert gyakorlásra van szükség ahhoz, hogy megértsük a lufi természetét. Tartalom: Anyagok, eszközök, tudnivalók; Alaptechnikák; Figurák lufiból; Ugróegér; Katicabogár; Szívecske; Tacskó; Szemüveg; Hattyú; Uszkár; Motorbicikli; Kard; Kígyó;... A termék megvásárlásával kapható: 113 pont 5% 845 Ft 803 Ft Kosárba Törzsvásárlóként: 80 pont 4 400 Ft 4 180 Ft Törzsvásárlóként: 418 pont 4 500 Ft 4 275 Ft Törzsvásárlóként: 427 pont Események H K Sz Cs P V 29 30 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 31 Elkészítésének folyamatát végig... Il y a an Bricolages de Pâques: Pliage lapin de pâques. Comment faire une décoration de table pour pâques. Il y a an Zokniból nyuszit is egyszerűen készíthetsz, mely remek kiegészítője lehet húsvéti ünnepi asztalodnak vagy ajándékba is adhatod. Il y a 9 mois Origami Animaux Il y a 3 ans Támogatás: ▶️TESÓM CSATORNÁJA: ▶️Facebook▸... Il y a an Ez a pihe-puha húsvéti nyuszi biztosan mosolyt csal azoknak az arcára, akik találkoznak vele az ajtódon vagy az ablakodban.

Teljes film

lufi kard hajtogatás papírból

Lufi-hajtogatás egyszerűen – A kard

Csak a képzeleted szab határt milyen színű kutya vagy kard készüljön. Figyelj arra, hogy az állatok hajtogatásánál rajzolj nekik arcot. Legyen mosolygós, vidám pofijuk. Ehhez Sharpie vagy alkoholos filcet ajánlunk, papírboltokban be tudod bármelyiket szerezni. Az elkészült lufi figurák általában pár nap után már elkezdenek megpuhulni és közel egy hét elteltével ha megszorítod egy ponton, akkor ott összeszalad az anyaga. Ezért mindig a legfrissebben készítsd az állatokat. Ha a szülinapi buli szombaton van, akkor azon a napon kell elkészíteni a lufi figurákat. Minél több lufi állatot készítesz, annál gyakorlottabb és gyorsabb leszel. Egy idő után már a bonyolultabb figurák is menni fognak, meglátod. Ha pedig komolyabb szinten szeretnél foglalkozni a lufi hajtogatással akkor szívből ajánljuk neked Dömötör Zsolt lufitekerő világbajnokot aki számos világversenyen vett már részt szerte a világban és több díjat is megnyert. Tőle sok új lufis technikát tanulhatsz. Szívesen vesszük, ha megosztasz velünk pár általad készített lufi figura képet oldalunkon.

Egyszerűen

Lufi hajtogatás oktatás, lufi hajtogatás workshop

lufi kard hajtogatás news
  • Lufihajtogatás lépésről-lépésre - bohockodjunk.hu
  • Lufihajtogató bohóc – Rendezvényiroda
  • Lufi kard hajtogatás a4
  • Lufi hajtogatás oktatás, lufi hajtogatás workshop
  • Otp bank készpénzfelvétel díja
  • Üvegházak | MALL.HU
  • Lufi kard hajtogatás red
  • Lufi kard hajtogatás kutya
  • Csikszentmihalyi robert szobrasz doll
  • Lufi kard hajtogatás teljes film

Az oldalról kivezető linkeken elérhető tartalmakért a semmilyen felelősséget nem vállal. Kész a fej. A nyaka 6 cm, majd a két 7 cm-es lába következik, 7 cm lesz a háta, és ismét két egymáson áttekert 7 cm-es láb. A maradék lufi a farka, ahová bojtot készítünk a kimaradt levegő segítségével. Alma készítése Felfújod a méhecske testet. A mutatóujjal a csomót nyomjuk a lufi közepébe, a másik oldalon átnyúlva 2-3x eltekerjük a csomót. Ettől a nyomkodástól alma formájú lesz végül a lufink. Kalózkard készítése Az első buborék 15 cm, melyet visszahurkolunk és megkötünk. Majd egy 3-cm és egy 10 cm-es buborék következik, belőlük macifület hurkolunk. A legelső hurkon átdugjuk végül a lufi végét. Kard készítése 1 cm marad a végén levegő nélkül. 10 cm-10-cm-3cm-10 cm. A két nagy buborékot visszahurkoljuk a kicsi tövébe. Hattyú készítése 5 cm felfújatlan rész, majd csomózzuk el. 3 cm buborék lesz az első, majd 25 cm-t mérünk a lufi másik végétől, majd ezt a pontot a 3 cm-es buborék tövéhez tekerjük.

Lufi zsiráf készítése A zsiráf esetében 5 cm levegőmentes részt kell meghagyni a felfújáskor. Ezután 6-5-5 buborék következik. Az 5 cm-eseket egymás mellé fogjuk és áttekerjük egymáson. A zsiráf teste 25 cm-es, a lábai pedig 8 cm-esek, két-két láb között hagyunk 7 cm buborékot a törzsnek. Lufi virág készítése Zöld szár: 3 cm-t hagyunk levegő nélkül, majd 3 cm buborék következik- áthúzzuk a virág közepén, a virág szárát S- alakban meghajlítjuk és határozott mozdulattal megtekerjük. Lufi uszkár készítése 15 cm felfújatlan rész, majd 3-4-4-3 cm buborék következik. Hurkot csinálunk belőlük és az utolsó 3 cm-es buborékot áthúzzuk a hurkon. Nyak 3 cm, lábak 2 cm-es és 4 cm-es buborékok egyenként, őket kettesével, egymáson átfordítjuk, közöttük 7 cm-es törzs, legvégül bojt kerül a kutya farkára. Ülő nyuszi készítése 5 cm leeresztett rész, majd 5-4, majd 15-15 a két fül, egymáson eltekerve. 4 cm lesz a nyaka, majd 8-8 cm egymáson eltekerve: mellső lábak, majd 8 cm buborék és 2 cm-es a farkának.