Hell Új Ízek

July 31, 2022, 12:20 pm

Ne maradjon le a legújabb akcióinkról! Miért ne próbálnád ki? Summer Cool Watermelon A vibráló pink idén végre nem csak a flamingóknak... Törd meg a fagyos hangulatot a megújult HELL Ice Cool energiaitalokkal! … HELL Classic+ 500 mg C-vitaminnal és hozzáadott D-vitaminnal Nehéz időket élünk…. Summer Cool Black Cherry Édes, ropogós, lédús… Ha te is imádod… Mojito A felfrissülés ízére vágysz? A legújabb Mojito ízesítésű XIXO-val már át… Megérkezett a tejes italok új generációja! Ez nem kávé, ez Energy Coffee!

  1. Hell Energy Magyarország Kft Kapcsolat – Hell Energy Magyarország Kft. (Partnercontrol)
  2. Hell új izel les equerchin
  3. MEGÉRKEZTEK A HELL NYÁRI LIMITÁLT VÁLTOZATAI - ONBRANDS - ÉRTÉK ALAPON
  4. A HELL nem vár tovább a nyárra – új nyári ízekkel tér vissza a Summer Cool! | Well&fit
  5. Hell összes terméke a Lacsiboltja.hu áruházban
  6. Hell energiaital - rendelés készletről - Italkereső.hu
  7. HELL Energy | Új, limitált szériás HELL ICE COOL - HELL Energy

Hell Energy Magyarország Kft Kapcsolat – Hell Energy Magyarország Kft. (Partnercontrol)

Gondolj a barátaidra is! Hívd meg ismerősöd, és az első regisztrált vásárlás során megajándékozunk egy 500 Ft-os kuponnal, amit a következő rendelésedkor tudsz felhasználni! Persze a meghívott ismerősöd is jól jár, hiszen őt is megajándékozzuk egy 500 Ft-os levásárolható kuponnal! Bővebben

Hell új izel les equerchin

HELL ENERGY DRINK Funkcionális termékcsaládja, mely elsősorban a gamereket célozza, és különleges ízvilágban hozza el a Hell energiaitalokat GAMER DRINK PvP Coco Split: kókusz ízesítésű energiaital acetil-l-karnitin és l-arginin hozzáadásával. GAMER DRINK NOVA Cherry Beam: feketecseresznye ízesítésű energiaital acetil-l-karnitin és l-arginin hozzáadásával. GAMER DRINK ARCADE Tropical Bomb: Hell banán-vanília ízesítésű energiaital acetil-l-karnitin és l-arginin hozzáadásával. HELL ENERGY DRINK Strong termékcsalád Strong Foccus: magasabb koffeintartalommal és egyedi mangó-, narancs- és tuttifrutti ízű energiaital. Strong Apple: almás Hell energiaital magasabb koffaintartalommal Strong Red Grape: szőlős Hell energiaital magasabb koffaintartalommal Új HELL ENERGY DRINK Limited termékcsaládba mindig a limitált kiadású, időszakosan forgalomba kerüli Hell energiaitalok tartoznak. Jelenleg a nyári ízek, a Summer Cool Peach-Lemon és a Summer Cool Watermelon találhatóak a termékpalettán, illetve már kaphatóak a karácsonyi limitált energiaitalok is, az Ice Cool Kiwi – Kumquat és az Ice Cool Pomegranate is.

MEGÉRKEZTEK A HELL NYÁRI LIMITÁLT VÁLTOZATAI - ONBRANDS - ÉRTÉK ALAPON

Hell Classic Night: ez a Hell energiaital egyrészt tartalmazza ugyanazokat az összetevőket, melyeket a hagyományos Hell Classic, viszont a készítők az alapreceptet kiegészítették, ennek köszönhetően pedig ginseng is került bele. De nemcsak az íze tér el a legtöbb Hell energiaitaltól, hanem a kivitele is, ugyanis a doboza nem piros, hanem ezüst-fekete, mely UV fény hatására fluoreszkál. Hell Classic +: a termék nevében szereplő + a hozzáadott 500 mg C-vitamin és D-vitamin tartalmára utal, tehát ez az energiaital nem 5, hanem 7 féle vitamin hozzáadásával készül. HELL ENERGY DRINK Zero termékcsalád, mely a Hell cukormentes energiaital családja Hell Zero: cukormentes, kalóriaszegény energiaital Hell Zero Strawberry: cukormentes, eper ízesítésű energiaital Rengeteg új ízben kapható a Hell energiaital A Hell energiaital fajták nemcsak a Classic és a Zero termékcsaládban merülnek ki. A termékpaletta ezen felül három másik energiaital termékcsaládot is tartalmaz. Ezek a termékek a Hell új ízeit képviselik, emellett külső megjelenésükben is eltérnek a Hell Classic és Zero energiaitaloktól.

A HELL nem vár tovább a nyárra – új nyári ízekkel tér vissza a Summer Cool! | Well&fit

hell új izel les

Hell összes terméke a Lacsiboltja.hu áruházban

Az újdonságok a megszokott minőségben, 32 mg / 100 ml koffeintartalommal készülnek és májustól elérhetőek a boltokban. A Hell mellett a XIXO is ismét újdonsággal rukkolt elő. Az ásványvizek főszezonjára az ízvizeinél, az eddigi kedvelt két íz, a citrom-lime és az eper-málna mellé idén új íz-párost, a mandarin-narancsot is bevezeti. Az üdítő, harmonikus ízvilágú termék is a már megszokott 1, 5 l-es és a 0, 75 literes kiszerelésekben kapható majd. A XIXO ízvizek kizárólag szénsavmentes változatban, cukor és aszpartam hozzáadása nélkül készülnek, ráadásul a 0, 75 l-es, sportkupakos kiszerelés különösen hasznos az aktív, sportos életet élők számára.

Hell energiaital - rendelés készletről - Italkereső.hu

Megérkeztek a HELL SUMMER COOL limitált változatai. A vibráló neonszínekbe öltöztetett aludobozok HELL BEACH PINK görögdinnyés és HELL BEACH NEON őszibarackos-citromos italokat rejtenek, melyek a legforróbb nyári napokon is pezsdítő, élénkítő felfrissülést hoznak a mindennapokba. Az új SUMMER COOL-okat is teletöltötték 5 féle B-vitaminnal és a 32mg/100ml koffeintartalommal, természetesen tartósítószer nélkül és újrahasznosított aludobozba csomagolva. ( onBRANDS)

HELL Energy | Új, limitált szériás HELL ICE COOL - HELL Energy

  1. Balatonboglár előnevelt csirke
  2. Urológia nőknek | Med-Aesthetica - Női urológus
  3. Peru meztelen kutya 2020
  4. A mohácsi busójárás utolsó napja | National Geographic
  5. Hell Energy Magyarország Kft Kapcsolat – Hell Energy Magyarország Kft. (Partnercontrol)
  6. Olcsó élmény repülés Budapest felett?

Amit az energiaitalokról tudni érdemes Aki egy kis plusz energiára vágyik, vagy csak el akarja indítani a reggelt, leggyakoribb esetben bedob egy kávét. Sokan azonban a napi kávét egy energiaitallal helyettesítik, amivel alapvetően nincs is semmi gond. Magyarországon is számos energiaital márka van jelen, és ami mindegyikben közös, hogy az élénkítő hatásuk a koffeinnek köszönhető. Az energiaitalokról általánosságban elmondható, hogy az elfogyasztásuk aktiválja a szimpatikus idegrendszert, aminek köszönhetően adrenalin szabadul fel a szervezetben. Ez ideiglenesen javítani tudja az ember memóriáját, illetve növelni tudja a koncentráló képességét, és persze éberebbé is teszi. Az energiaital nem összekeverendő a sportitallal, ugyanis a két italnak más az összetétele, és a hatása is. Az energiaitalban lévő összetevők közül a legtöbbnek nem igazán van hatása az emberi szervezetre, ami az energiát és az élénkítő hatást adja, az a koffein és a cukor. De mi is van valójában az energiaitalban? Energiaital bővebben A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Elfogadom