Lego Birodalmi Lépegető, Lego Star Wars: At-St Lépegető 75153 - Gyerekjátékok.Hu

August 7, 2022, 8:04 am

Írta: Shifty 2021. november 10. Érdekesség 1 komment A karácsonyi szezonra időzítette legújabb LEGO Star Wars-készletét a dán játékgyártó. Az óriási birodalmi lépegető egy igazi monstrum lesz, ha összerakjátok, ugyanis közel 7000 darab építőelemből áll majd össze a végeredmény. Jómagam is nagy rajongója vagyok a LEGO különböző témájú kiszereléseinek, de köztük is a Star Wars témájú szettek a legnagyobb kedvenceim. Az Ultimate Collector-sorozatból egyelőre a TIE Fighter és a Slave I párosát sikerült bezsebelni, de nem kizárt, hogy a dán játékgyártó most bemutatott AT-AT kiszerelése is csatlakozik majd a birodalmiak felhozatalához. Az Ultimate Collector-sorozat ugyanis új taggal bővül a birodalmi lépegető formájában, ami ráadásul egészen impozáns méretekkel rendelkezik, ha sikerül kiraknotok. A modell 6785 darabból áll majd össze, a feje és a lábai állíthatóak lesznek, a rászerelt ágyúk sem csak dísznek lesznek rajta, az oldalai pedig leemelhetőek, vagyis a LEGO-készlet belseje is részletes kidolgozást kapott.

LEGO STAR WARS: AT-AT lépegető 75075 - JátékNet.hu

  • LEGO STAR WARS: AT-AT lépegető 75075 - JátékNet.hu
  • Az élet megy tovább…ugye : talk_hunfluencers
  • Metal Earth Star Wars AT-AT birodalmi lépegető 502662 - Gyerekjátékok.hu
  • Nyíregyháza hunguest hotel
  • Mister alkohol szoveg 3
  • Eurovit d vitamin ára 10
  • Birodalmi lépegető LEGO - Légpuskák - árak, akciók, vásárlás olcsón - TeszVesz.hu
  • Körmösök megéri porelszívós asztalt venni?
  • Modern kerítés kész betonelemekből - Csapnivaló
  • Hegyvidék bevásárlóközpont uzletek
  • Tölgy színű butor
  • Milyen kezelések közül választhatsz?

Jobboldalt, a termék ára alatt minden esetben feltüntetjük, hogy a terméket készletről azonnal tudjuk-e szállítani, vagy beszerzés után néhány néhány nap elteltével. Előbbi esetben a terméket akár már a következő munkanapra is tudjuk szállítani, vagy még aznap átvehető személyesen – minderről a megrendelés beérkezése után SMS-ben és emailben értesítünk. Szintén jobboldalt láthatod a várható szállítási költséget is. Futáros kézbesítés: olyan szállítási címet adj meg, ahol napközben, munkaidőben át tudja valaki venni a megrendelt terméket (például munkahely). A rendelés során a Megjegyzés rovatba beírhatsz minden olyan információt, ami a szállításnál fontos lehet. A Pick Pack Pont: a csomagot országszerte több mint 600 helyen található Pick Pack Ponton veheted át kényelmesen – munkából hazafelé vagy vásárlás, tankolás közben. Átvételi pontok találhatók az Immedio és a Relay újságárusoknál, az OMV, MOL, Avanti és Avia benzinkutakon, bevásárlóközpontokban, Playersroom, Sportfactory, valamint Playmax hálózat üzleteiben.

Személyes csomagátvétel: ha összekészítettük a csomagod, e-mailben és SMS-ben értesítünk. Utána hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 9 és 17, csütörtökön 8 és 18 óra között várunk szeretettel. Vevőszolgálatunk címe: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3 raktár Szállítási információ A csomagokat értékbiztosított futárszolgálattal küldjük, Pick Pack vagy PostaPonton is átvehetők, illetve SMS-értesítés után vevőszolgálatunkon személyesen is átveheted a csomagot. Készlet információ: termékenk közel mindegyike készleten van, azonnal tudjuk szállítani. Jobboldalt, a termék ára alatt minden esetben feltüntetjük, hogy a terméket készletről azonnal tudjuk-e szállítani, vagy beszerzés után néhány néhány nap elteltével. Előbbi esetben a terméket akár már a következő munkanapra is tudjuk szállítani, vagy még aznap átvehető személyesen – minderről a megrendelés beérkezése után SMS-ben és emailben értesítünk. Szintén jobboldalt láthatod a várható szállítási költséget is. Futáros kézbesítés: olyan szállítási címet adj meg, ahol napközben, munkaidőben át tudja valaki venni a megrendelt terméket (például munkahely).

  1. Műanyag gurulós tároló
  2. Tiszadorogma eladó hazel
  3. T sejtes immunválasz teszt
  4. Say something justin timberlake magyarul
  5. Nehezen gyógyuló csípések
  6. Ers szívdobogás nyugalmi állapotban
  7. Nespresso kávéfőző tisztítása trisóval
  8. Golovin vlagyimir felesége
  9. Yamaha x max 250 eladó
  10. Sata 8 pin átalakító
  11. Kpm vizsga ára stand
  12. Rendkívüli jogrend 2020
  13. Thomas anders háza